Kjøpsvilkår

Handels- og leveringsvilkår

 

LEVERING


Vi pakker og sender ordren din så raskt som mulig. Lagervarer vil normalt pakkes i løpet av 1-2 virkedager men det tas forbehold mot at uforutsette forhold kan påvirke pakketiden. Våre transportører (Posten, Postnord og Schenker) vil sende en sms eller mail med informasjon om når du kan hente pakken din på nærmeste post i butikk, eller avtale utlevering på dør. Transporttid blir oppgitt ved kjøp i henhold til transportørens estimerte utleveringstid. Bestillingsvarer har individuelle leveringstider. Ved bestilling av både lagervarer og varer som er angitt som en bestillingsvare, forbeholder trallefabrikken.no seg rett til enten å sende deler av ordren, eller sende alt samlet når bestillingsvarene er kommet på lager. Det tas forbehold om trykkfeil, lagerstyringsfeil og prisendringer.

RETURRETT


I følge kjøpsloven har du som kunde 14 dagers returrett. Det vil si at du kan returnere produktene du har kjøpt innen 14 dager - uten videre spørsmål. Produktene skal da leveres i original forpakning og frakt vil bli belastet deg som kunde. Kjøpsloven gir deg som kunde rett til å reklamere på bestilte varer innen et år etter at du mottok dem, dersom det er feil eller mangler på produktene. Det vil si at du kan returnere produktene og få pengene tilbake. Vi vil da be om en forklaring på hva eventuelle feil eller mangler består i. Vi forbeholder oss retten til to ukers behandlingstid av retur- og reklamasjonssaker. Vedlagt din bestilling, vil du få tilsendt et returskjema for eventuelle retur av varer. Reklamasjon og retursaker sendes skriftlig til firmapost@trallefabrikken.no eller til vår adresse Trallefabrikken AS Varnesveien 34 3189 Horten.

REKLAMASJON

Etter du har gjennomført en bestilling hos oss vil du få tilsendt en kvittering på din e-postadresse. Om du velger å betale med Pay Pal sin betalingsløsning vil du også motta en kvittering fra Pay Pal. Ta vare på kvitteringer for eventuelle retur- og reklamasjonssaker.