Om oss

                                   

Kjære kunde!

Vi, Trallefabrikken AS, har gleden av å ønske deg hjertelig velkommen inn til vår verden av lager-, transport- og logistikk produkter. Vi har etter mange år i bransjen bygd opp et godt og variert utvalg av produkter innefor vårt segment, samt at vi alltid har et åpent øye for nye og innoavtive produkter som naturlig vil kunne høre hjemme hos oss.

Vi har valgt å ha bredt og variert utvalg av standardprodukter, men det kan allikevel hende at du ikke finner det som passer for deg. Da vil vi oppfordre deg til å ta kontakt. Vi er veldig interessert i deg som har spesielle ønsker eller utfordringer i din daglige håndtering av varer og logistikk funksjoner - kontakt oss om dine utfordringer – sammen kan vi antagelig finne en god løsning.

Sammen med våre samarbeidspartnere i inn- og utland har vi hatt gleden av å kunne gjøre hverdagen lettere på mange arbeidsplasser. Vi ønsker at dere skal sitte med ”god-følelsen” og bli både glade, imponert og overrasket over våre løsninger. Da har vi lykkes.

Trallefabrikken AS ønsker å være en engasjert leverandør som etterlater seg et godt inntrykk – hos den som skal ha en enkel tralle til den som har de mer krevende utfordringer – men vi har ikke gått på akkord når det gjelder kvalitet – vi vet hva vi leverer. Vi mener at kvalitet lønner seg. Våre medarbeidere har lang erfaring i det vi driver med og vil vil kunne gi deg gode råd. Vi kommer gjerne på besøk for å se på dine utfordringer – så vi kan finne løsningen som vil gjøre hverdagen enklere, sikrere og mer effektiv.

Hjertelig takk for at du har valgt å avlegge oss et besøk og vi håper at vi kan få lov til å bli din leverandør.

Logo