Sikker Handel

Vi garanterer at alle opplysninger som blir oppgitt i forbindelse med kjøp og kortbetaling vil bli behandlet konfidensielt. Kjøpsbeløpet vil kun bli reservert på konto inntil varen er sendt fra vårt lager. Du kan være helt trygg på at opplysninger ikke blir misbrukt. Vi bruker Nets, Klarna og Pay Pal som betalingsløsninger for online betaling. Vi anbefaler vårt online betalingssystem for raskere behandling og levering, men vi tilbyr også forhåndsbetaling direkte gjennom tilboligen.

KJØPSLOVEN

I følge kjøpsloven har du som kunde 14 dagers returrett. Det vil si at du kan returnere produktene du har kjøpt innen 14 dager - uten videre spørsmål. Produktene skal da leveres i original forpakning og frakt vil bli belastet deg som kunde. Kjøpsloven gir deg som kunde rett til å reklamere på bestilte varer innen et år etter at du mottok dem, dersom det er feil eller mangler på produktene. Det vil si at du kan returnere produktene og få pengene tilbake. Vi vil da be om en forklaring på hva eventuelle feil eller mangler består i. Vi forbeholder oss retten til to ukers behandlingstid av retur- og reklamasjonssaker. Vedlagt din bestilling, vil du få tilsendt et returskjema for eventuelle retur av varer. Reklamasjon og retursaker sendes skriftlig til firmapost@trallefabrikken.no eller til vår adresse Trallefabrikken AS Nygårdsveien 26 1400 Ski.

KVITTERINGER

Etter du har gjennomført en bestilling hos oss vil du få tilsendt en kvittering på din e-postadresse. Om du velger å betale med Pay Pal sin betalingsløsning vil du også motta en kvittering fra Pay Pal. Ta vare på kvitteringer for eventuelle retur- og reklamasjonssaker. Vi kun reserverer kjøpsbeløpet inntil varene som er bestilt er sendt fra vårt lager.

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om trykkfeil og at bildene kan fravike noe fra det faktiske produktet.