Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sikker handel & kjøpsvilkår

Vi garanterer at alle opplysninger som blir oppgitt i forbindelse med kjøp og kortbetaling vil bli behandlet konfidensielt. Du kan være helt trygg på at opplysninger ikke blir misbrukt. Velger du å betale med kort blir beløpet resvert inntil varene er sendt fra vårt lager.
Bestiller du direkte av oss vil du motta en faktura når varene er sendt så sant du blir kredittgodkjent. Blir du ikke kreditgodkjent kontakter vi deg og avtaler oppgjør direkte. Vi tilbyr også Klarna for alle privat kunder som handler gjennom nettsiden. 

Kvitteringer

Etter du har gjennomført en bestilling hos oss vil du få tilsendt en kvittering på din e-postadresse. Ta vare på kvitteringer for eventuelle retur- og reklamasjonssaker.

Levering

Vi pakker og sender ordren din så raskt som mulig. Lagervarer vil normalt pakkes i løpet av 1-2 virkedager eller etter spesifikk pakketid oppgitt på produktsiden ved bestilling. Det tas forbehold mot at uforutsette forhold kan påvirke pakketiden. Våre transportører (Posten, Postnord og Schenker) vil sende en sms eller mail med informasjon om når pakken din blir utlevert. Transporttid til firmaadresse er normalt 1-3 dager til store deler av Norge. Bestillingsvarer har veiledene individuelle leveringstider. Ved bestilling av både lagervarer og varer som er angitt som en bestillingsvare, forbeholder Trallefabrikken seg rett til enten å sende deler av ordren, eller sende alt samlet når bestillingsvarene er kommet på lager. Det tas forbehold om trykkfeil, lagerstyringsfeil og prisendringer.

Returret

Når du bestiller varer fra Trallefabrikken har du 14 dagers angrerett. Det vil si at du kan returnere produktene du har kjøpt innen 14 dager - uten videre spørsmål. Produktene skal da leveres i original forpakning og frakt vil bli belastet deg som kunde. Vi forbeholder oss retten til to ukers behandlingstid av retur- og reklamasjonssaker. Reklamasjon og retursaker sendes skriftlig til firmapost@trallefabrikken.no eller til vår adresse Nygårdsveien 26, 1400 SKI. Har du spørsmål til prosessen ring oss gjerne på telefon 23 37 97 60.
 
Privatkunder: Her forholder Trallefabrikken seg til kundens rettigheter via kjøpsloven.

Reklamasjon

Etter du har gjennomført en bestilling hos oss vil du få tilsendt en kvittering på din e-postadresse. Ta vare på kvitteringer for eventuelle retur- og reklamasjonssaker. Vi dekker kun reklamasjon på produkter kjøpt hos oss. Trallefabbrikken må kontaktes på telefon eller mail for å avtale videre hvordan en reklamasjonssak skal håndteres. Som regel fikser vi det mest med å få tilsendt et enkelt bilde av skade eller manglen. God raklamsjonshåndtering er viktig sak for oss!
 
Forbehold: Vi tar forbehold om trykkfeil og at bildene kan fravike noe fra det faktiske produktet. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på vårt nettsted som kun brukes til markedsføring.