Løftebord

Optimaliser din arbeidsplass

På en aktiv arbeidsplass er det essensielt å ha pålitelige verktøy som effektivt kan håndtere ulike oppgaver. Hos Trallefabrikken forstår vi behovet for robuste løsninger, spesielt når det kommer til løfting av tunge materialer. Vårt sortiment av løftebord bl.a. fra EdmoLift er designet for å møte de mest krevende arbeidsforhold.

Utforsk produktene våre

Enkelsakser

…

Om Trallefabrikken

OVER 80 ÅRS ERFARING

Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Alt fra standard produkter til skreddersøm.

KONTAKT OSS
…
 
…
…

ALT DU TRENGER

Vertikale dobbel og trippelsakser

… SE PRODUKTER

 

 

Løftebord fra Trallefabrikken

På en aktiv arbeidsplass er det essensielt å ha pålitelige verktøy som effektivt kan håndtere ulike oppgaver. Hos Trallefabrikken forstår vi behovet for robuste løsninger, spesielt når det kommer til løfting av tunge materialer. Vårt sortiment av løftebord bl.a. fra EdmoLift er designet for å møte de mest krevende arbeidsforhold.

 

Hvorfor velge løftebord fra Trallefabrikken?

For det første skaper våre løftebord en forskjell i hverdagen for de som arbeider i produksjonslinjer, lager og verksteder. Med muligheten til å justere høyden, blir tunge løft en saga blott, og medarbeidernes helse og trivsel kommer i forgrunnen. Med færre arbeidsrelaterte skader og en mer komfortabel arbeidsplass, bidrar dette til høyere produktivitet og effektivitet.

 

For de spesialiserte oppgavene, tilbyr vi Armløfter som gir presis og sikker løfting. Når mobilitet er nøkkelen, kan våre Mobile løftebord være den ideelle løsningen, lett å manøvrere og tilpasse etter behov.

 

Løftebordene fra Trallefabrikken er ikke bare funksjonelle, de er også bygget med tanke på sikkerhet.

 

For generelle løfteoppgaver er våre Enkelsakser en perfekt kombinasjon av styrke og funksjonalitet. Men hvis arbeidsplassen din har begrenset plass, kan vårt Lavtbyggende løftebord være den beste løsningen, designet for optimal ytelse selv under trange forhold.

 

For de som trenger en solid løsning for lasting og lossing, kan vår Lasterampe være svaret. Og når høyde er av betydning, gir våre Vertikale dobbel og trippelsakser den ekstra løftekapasiteten du trenger.

 

Gjør hverdagen enklere og mer produktiv med løftebord fra Trallefabrikken. Utforsk vårt omfattende utvalg og finn den ideelle løsningen for din virksomhet i dag!

 

 

 

Ofte stilte spørsmål

Hva er et løftebord?

Et løftebord er et verktøy benyttet i ulike industrielle og kommersielle miljøer for å heve og senke materialer, utstyr, eller personale til ønsket høyde. Det spiller en sentral rolle i å optimalisere ergonomiske forhold og effektivisere arbeidsprosesser, reduserende både risikoen for skader og tidsbruk.

 

Hvorfor bør jeg vurdere et enkelsaks løftebord for min virksomhet?

Enkelsaks løftebord tilbyr en effektiv løsning for å oppnå den nødvendige balansen mellom løftekapasitet og plassutnyttelse. De er ideelle for arbeidssteder med begrenset område, leverer hurtig og smidig justering av arbeidshøyder for diverse oppdrag.

 

Hvordan velger jeg det mest hensiktsmessige løftebordet?

Valget av løftebord bør baseres på en rekke kriterier som inkluderer maksimal vektkapasitet, nødvendig løftehøyde, og eventuelle spesifikke krav til mobilitet. En grundig vurdering av disse faktorene vil lede deg til det løftebordet som best tilfredsstiller din virksomhets behov og forbedrer dens operasjonelle effektivitet.

 

Hva er fordelene med et hydraulisk løftebord sammenlignet med andre typer løftebord?

Hydrauliske løftebord er kjent for sin robusthet og evne til å håndtere svært tunge laster på en sikker og stabil måte. I motsetning til mekaniske eller pneumatisk drevne bord, tilbyr hydrauliske modeller en jevnere løfteprosess, som er avgjørende for å forebygge skader på gods og forbedre sikkerheten på arbeidsplassen. De er også relativt enkle å vedlikeholde og kan tilpasses en rekke arbeidsforhold, noe som gjør dem til et foretrukket valg for mange industrier.

 

Kan løftebord med hjul brukes på alle typer underlag?

Løftebord med hjul, eller mobile løftebord, er designet for å gi fleksibilitet og mobilitet i arbeidsmiljøer. De fungerer godt på de fleste jevne underlag, inkludert betong, fliser, og noen typer industrielle gulvbelegg. For ujevne eller veldig myke underlag kan det imidlertid være utfordrende å oppnå optimal manøvrerbarhet og stabilitet. Det er viktig å vurdere spesifikasjoner som hjultype og -størrelse for å sikre at løftebordet kan brukes effektivt i ditt spesifikke miljø.

 

Hva bør jeg tenke på når jeg velger løftekapasitet for et løftebord?

Når du velger løftekapasitet for et løftebord, er det viktig å vurdere maksimal vekt du forventer å løfte. Det anbefales å velge en modell med en løftekapasitet som er litt høyere enn maksimalt forventet vekt for å sikre sikkerhet og holdbarhet over tid. Ta hensyn til både vekten av objektene som skal løftes og eventuell tilleggsvekt fra emballasje, paller, eller annet utstyr som vil bli brukt sammen med løftebordet. En god tommelfingerregel er å legge til en sikkerhetsmargin på minst 10-20% over den estimerte maksimalvekten for å ta høyde for eventuelle uforutsette behov.