Løftebord

Utforsk produktene våre

Enkelsakser

…

Om Trallefabrikken

OVER 80 ÅRS ERFARING

Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Alt fra standard produkter til skreddersøm.

KONTAKT OSS
…
 
…
…

ALT DU TRENGER

Vertikale dobbel og trippelsakser

… SE PRODUKTER

 

 

Løftebord fra Trallefabrikken

På en aktiv arbeidsplass er det essensielt å ha pålitelige verktøy som effektivt kan håndtere ulike oppgaver. Hos Trallefabrikken forstår vi behovet for robuste løsninger, spesielt når det kommer til løfting av tunge materialer. Vårt sortiment av løftebord bl.a. fra EdmoLift er designet for å møte de mest krevende arbeidsforhold.

 

Hvorfor velge løftebord fra Trallefabrikken?

For det første skaper våre løftebord en forskjell i hverdagen for de som arbeider i produksjonslinjer, lager og verksteder. Med muligheten til å justere høyden, blir tunge løft en saga blott, og medarbeidernes helse og trivsel kommer i forgrunnen. Med færre arbeidsrelaterte skader og en mer komfortabel arbeidsplass, bidrar dette til høyere produktivitet og effektivitet.

 

For de spesialiserte oppgavene, tilbyr vi Armløfter som gir presis og sikker løfting. Når mobilitet er nøkkelen, kan våre Mobile løftebord være den ideelle løsningen, lett å manøvrere og tilpasse etter behov.

 

Løftebordene fra Trallefabrikken er ikke bare funksjonelle, de er også bygget med tanke på sikkerhet.

 

For generelle løfteoppgaver presenterer våre Enkelsakser en perfekt kombinasjon av styrke og funksjonalitet. Men hvis arbeidsplassen din har begrenset plass, kan vårt Lavtbyggende løftebord være den beste løsningen, designet for optimal ytelse selv under trange forhold.

 

For de som trenger en solid løsning for lasting og lossing, kan vår Lasterampe være svaret. Og når høyde er av betydning, gir våre Vertikale dobbel og trippelsakser den ekstra løftekapasiteten du trenger.

 

Gjør hverdagen enklere og mer produktiv med løftebord fra Trallefabrikken. Utforsk vårt omfattende utvalg og finn den ideelle løsningen for din virksomhet i dag!