Blogg

 1. Leverandørbesøk - Kongamek

  Leverandørbesøk - Kongamek
  Vi har vært på besøk hos Kongamek - Your workmate, på deres hovedkontor i Dång, Tingsryd. Dette ble to innholdsrike dager og noen spennende planer.
  Read more »
 2. Trallefabrikken! Hvem er vi?

  Trallefabrikken! Hvem er vi?
  Trallefabrikken ble etablert i Oslo i 1938, og i 2018 kunne vi feire 80 år som leverandør av kvalitetsvarer til det norske markedet.
  Read more »
 3. Lydløs jekketralle – Cross Silent

  Lydløs jekketralle – Cross Silent
  På grunn av de de unike hjulene er jekketrallen tilnærmet lydløs i bruk. Den forårsaker ingen støy i rommet hvor den brukes og den hindrer støy i å forplante seg i bygningskonstruksjonen. Selv med tung last er den ytterst skånsom mot underlaget den kjøres på.
  Read more »
 4. Skyvetralle - gode råd til riktig valg av skyvetralle!

  Skyvetralle - gode råd til riktig valg av skyvetralle!
  Når det kommer til skyvetralle, er det viktig å finne en tralle som passer nøyaktig til deres bruk. Riktig tralle kan øke effektiviteten og arbeidsgleden. Tenk derfor igjennom hvilke behov dere har før dere velger en tralle.
  Read more »
 5. EasyStop! Nå som standard på mange av våre traller!

  EasyStop! Nå som standard på mange av våre traller!
  En sentral fotbrems som enkelt lar deg bremse hele trallen på en trygg og forsvarlig måte. EasyStop virker på begge svinghjulene og fungerer i alle hjulposisjoner. EasyStop kan også monteres på begge sider, og dermed låse alle fire hjul.
  Read more »
 6. Ergonomisk hverdag med prisvinnende Xetto

  Ergonomisk hverdag med prisvinnende Xetto
  Vi presenterer den prisvinnende innovative løftebordsvognen, som sikrer deg en enkel og ergonomisk hverdag ved transport av tungt gods. Det unike ved denne er at en person kan laste den, få den inn og ut av en varebil, og transportere godset sikkert, helt uten å utsette deg selv for unødig belastning og tunge løft.
  Read more »