Skyvetralle - gode råd til riktig valg av skyvetralle!

Når det kommer til skyvetralle, er det viktig å finne en tralle som passer nøyaktig til deres bruk. Riktig tralle kan øke effektiviteten og arbeidsgleden. Tenk derfor igjennom hvilke behov dere har før dere velger en tralle.

Størrelsen – Skyvetrallen skal ikke bare passe til produktene du skal forflytte, men også passe til omgivelsene trallen skal brukes i. Passer den til å gå gjennom døråpninger, inn i heisen eller i trange korridorer? Hos oss kan du velge mellom flere størrelser.

Vekt - Hvor mye veier det du skal transportere? Skal du velge vår «standard»-tralle som tåler inntil 500kg, eller vår «kraftige» tralle som tåler inntil 1000kg

Underlag– Hvilket underlag skal trallen kjøres på? Inne på rent og slett gulv uten hindringer, eller på et ujevnt og krevende underlag med mye hindringer?

Ute på grus og stein? Eller i terreng på messe- eller konsertområder? Valget av hjul er avgjørende for din opplevelse av kvaliteten på skyvetrallen.

Hjul – Hjul med gummibane brukes ved slett og jevnt underlag? Hjul med elastikk gummibane egner seg godt på ujevnt underlag og har god evne til å passere hindringer. En annen viktig egenskap er at elastikk gummibane reduserer støy og medvirker til et hyggeligere miljø. Luftgummihjul egner seg best når trallen skal brukes utendørs i terreng (gress og grus) Vi har et stort utvalg av hjul og kommer gjerne med råd – Trallen blir ikke bedre enn hjulene som er på den.

Vegger – Har du behov for sidevegger på trallen så godset ligger trygt ? Her har vi flere løsninger, med lave eller høye vegger, nedfellbare vegger, trallen kan utstyres med 1, 2 eller 3 ekstra vegger. Valget er ditt.

ESD - Skal trallene være antistatiske eller elektrisk ledende? Vi har et stort utvalg i mange størrelser og ulike varianter.

Sammenleggbar - Skal du ta med deg trallen i bilen? Eller vil du lagre den på et sted med begrenset plass? Vi har skyvetraller som er sammenleggbare.

Spesialløsninger – Vi leverer ofte kundetilpassede skyvetraller. Du kan få din egen størrelse, din egen farge, kort sagt slik du ønsker den. Vi ønsker å være med å bidra til at din arbeidsdag blir lettere og mer effektiv – og en tilpasset tralle er ofte løsningen.

Hvis du fortsatt ikke er helt trygg på hva du skal velge, så ta kontakt med oss så skal vi sammen finne ut av det. Våre traller bygger på et modulsystem som gir oss mange muligheter, du kan bygge på med vegger eller hyller og du kan velge mellom mange typer og størrelser på hjul. Modulsystemet gjør også at de kan endres om ditt behov endrer seg.

Vi håper på å høre fra deg!