Trallefabrikken

Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.
Leverandørbesøk - Kongamek

Leverandørbesøk - Kongamek

Bli kjent med Kongamek - Your workmate.

Konga mekaniske verksted er en svensk produsent av materialhåndteringsløsninger i Europa, de både utvikler og produserer bevegelige produkter til ethvert bruksområde. Med mer enn 1500 forskjellige traller på lager klar for levering, samt mulighet for kundetilpassede løsninger, er dette en bedrift som kan tilby gode ergonomiske produkter til en bra pris.

Kongamek tar miljøet på alvor, og i slutten av 2018 ble det installert en pulverlakkerings linje med høy kapasitet. Pulverlakkering er lakkbransjens grønne alternativ og sørger for at det ikke er noen flyktige løsemidler i luften på arbeidsplassen = godt arbeidsmiljø. Påføringen skjer ved at pulveret sprøytes på objektet som en sky, det som ikke treffer objektet gjenvinnes og blir brukt på nytt.

 
 
 

 

Kongamek og Trallefabrikken har hatt ett godt samarbeid i en årrekke, deres punktlighet og raske levering, mulighet for produkttilpasning og skreddersøm har ført til at vi nå utvider samarbeidet, dette betyr at vi får hyppigere leveringer og fører ett større sortiment av kongamek sine produkter på vårt lager sentralt i Ski- rett utenfor Oslo

Her lover vi rask behandlingstid og levering.

God handel!