Rullerotator Reel Lifter RL500

Bestillingsvare

Art. nr: LTRL500

Mer informasjon

Rulleløfter – posisjonerer ruller forsiktig og enkelt

Når ulike ruller, f.eks. folieruller, papirruller eller sylindre, skal plasseres i emballerings-, trykke- eller produksjonsmaskiner, er Rulleløfter den perfekte maskinen. Det er ofte begrenset plass rundt eller under maskinen, og rullene er ofte plassert inne i maskinen der det er begrenset manøvreringsmulighet.

Rulleløfter er kompakt og svært manøvrerbar, og den kan dermed plassere rullen på korrekt plass i maskinen uten at operatøren må løfte. Rulleløfter er perfekt å bruke sammen med Rullerotator som kan ta en rulle fra f.eks. en pall, dreie den og plassere den på Rulleløfter. Rulleløfter transporterer rullen til maskinen.

Teknisk beskrivelse

Enkel og lett plassering av ruller i en produksjonsmaskin f.eks.
Akselen som fester rullen i produksjonsmaskinen, brukes også under transporten på Rulleløfter. Rullen kan dermed enkelt plasseres på korrekt sted i maskinen. Med det fleksible låsesystemet kan gaflene til Rulleløfter enkelt stilles inn til ulike rullestørrelser. En spesiell strømningsventil kontrollerer senkefunksjonen og sikrer forsiktig posisjonering av rullen. Kraftig konstruksjon og lave vedlikeholdskostnader.

Spesifikasjoner

Leverandør Logitrans
Kapasitet kg 500
Hjul Type Polyurethan
Total Lengde 1125
Total bredde 720
Styrevinkel 200°
Løftehøyde i mm 800
Egenvekt i kg 92

Tilbehør eller Lignende produkter

Laster...