Dekktraller

Sorter etter sort-descending

18 Produkter

block-with-desc

Dekktraller fra Trallefabrikken – Din Partner for Effektivt Verkstedarbeid!

Hos Trallefabrikken forstår vi at dekkhåndtering kan være en utfordrende oppgave, spesielt når du håndterer tunge og store dekk. Derfor har vi utviklet et bredt sortiment av dekkhåndteringsprodukter for å gjøre jobben enklere, tryggere og mer effektiv.

 

Det Komplette Valget: Expresso Dekktralle

Vårt flaggskipprodukt, Expresso Dekktralle, er den mest komplette dekktrallen på markedet. Denne aluminiumsdekktrallen gir en lett og sikker transport av opptil 8 stablede dekk. Med sitt fantastiske balansepunkt, gjør den transport av tunge bildekk til en lek.

 

Skreddersydd Lagring: Dekkreol med 2 hyller

Hvis du driver et verksted og trenger en pålitelig måte å oppbevare dekkene på, bør du sjekke ut vår Dekkreol med 2 hyller. Denne reolen er pulverlakkert for ekstra holdbarhet og har justerbare høyder på hyllene for å tilpasse forskjellige dekkdimensjoner.

 

For de Lange Distansebehovene: Expresso Dekktralle med motor

Kanskje du må håndtere dekk over lengre distanser eller i stigninger? I så fall har vi også Expresso Dekktralle med motor, som kommer med en el-drift for å gjøre frakten enda enklere.

 

Tilbehør som Gjør en Forskjell: Tipphjelp og Festestropp

Selv om våre produkter er utrolig brukervennlige, vet vi at noen oppgaver krever litt ekstra hjelp. Det er derfor vi tilbyr Tipphjelp for Expresso traller og Clip-Fix festestropp til Expresso. Disse tilleggene kan enkelt ettermonteres og er designet for å gjøre håndteringen enda enklere.

 

Den Totale Dekkløfterløsningen: Dekkløfter ECO

Til slutt, for de som ser etter en komplett dekkløfterløsning, tilbyr vi vår Dekkløfter ECO. Denne elektriske dekkløfteren er designet for å gjøre arbeidet med dekkskift enklere, sikrere og mer ergonomisk.

 

Med vår kombinasjon av høykvalitetsmaterialer, ergonomisk design og ekspertise, er du garantert å finne et produkt som passer for dine spesifikke behov. Så, uansett dine behov for dekkhåndtering, har Trallefabrikken.no en løsning for deg.