Trallefabrikken

Finn produktet du leter etter

Søk etter navn, kategori, beskrivelse, materiale osv.

Product was successfully added to your shopping cart.
Ergonomisk hverdag med prisvinnende Xetto

Ergonomisk hverdag med prisvinnende Xetto

Vi presenterer den prisvinnende innovative løftebordsvognen, som sikrer deg en enkel og ergonomisk hverdag ved transport av tungt gods.

Unik løftebordsvogn

Det unike ved denne elektrohydrauliske løftebordsvognen er at en person kan laste den, få den inn og ut av en varebil, og transportere godset sikkert, helt uten å utsette deg selv for unødig belastning og tunge løft.

Vognens unike design består av en bunnramme, en sakselift og en lasteplate med teleskoputtrekk, som bl.a. gjør det mulig å flytte vognen inn og ut av bilen.

Ressurs- og tidsbesparende investering

Med et mobilt løftebord kan én person utføre to manns jobb, og det er dermed en ressurs- og tidsbesparende investering, som gjør deg og dine medarbeidere mer selvstendige og fleksible.

I tillegg er det bedre for arbeidsmiljøet, fordi du slipper selv å ta tunge løft, som kan forårsake arbeidsskader.

På én oppladning kan det mobile løftebordet kjøre en hel dag, dvs. ca. 25 løft/senk med maks belastning på 250 kg eller klare 15 leveringer med full belastning, dvs 15 av- og pålessinger i bil.

For å sikre deg om at du ikke går tom for batteri, kan du kjøpe et ekstra batteri, som kan skiftes på få sekunder, samt en 12V lader til bilen.

Xetto hos Trallefabrikken

Kategori: Nyheter

Bruk synkende rekkefølge

     

6 artikler

1
Bruk synkende rekkefølge

     

6 artikler

1