På lager

Art. nr: ER6201719

Videoer:

Finansiering tilgjengelig!

Gjennom vår partner Siemens Financial Services tilbyr vi tilpassede leasingmuligheter for å optimalisere din investering.

Mer informasjon

ErgoMover Lift & Go

ErgoMover Lift & Go er en batteridrevet transportvogn med elektrisk fremdrift og hydraulisk løft av lasteflaten. Trekkvognen er utviklet for å erstatte de tradisjonelle manueller gipsvognene for å avhjelpe de mange tunge manuelle løftene og effektivisere håndteringen av gipsplater og annet byggmateriell.

STOR KAPASITET

Trekkovognen har en kraftig elmotor og 4-hjulsstyring og er velegnet til kjøring i terreng og på byggeplasser.

ErgoMover Lift & Go har 150mm løft av lasteflaten som dermed gjør den ideel til å plassere for eksempel gipsplater på bukker.

Trekkvognen transporterer og løfter imponerende 1500 kg.

UNIK BRUKERVENNLIGHET OG SIKKERHET

ErgoMover Lift & Go er utstyrt med et ergonomisk og brukervennlig betjeningshåndtak med innebyggede sikkerhetsfunksjoner som overholder selv de strengeste sikkerhetsnormer.

Dødmannsknappen sikrer brukeren mot klemfarer og vikkekontakten i det fjærbelastende håndtaket sikrer at vognen bremser så snart håndtaket slippes. I tillegg kommer ErgoMover Lift & Go med innebygget batterilader, to oppklappbare strøer, fire oppklappbare sidestøtter og holder til håndtaket når vognen ikke benyttes.

KAN OGSÅ LEVERES MED FJERNKONTROLL

ErgoMover Lift & Go fåes også som "Wireless" modell, uten trekkstang og betjeningshåndtak. Trekkvognen funksjoner betjenes i stedet nmed radiostyring eller kabelstyring alt etter hva brukeren ønsker å benytte. Denne modellen er særlig egnet for lang last og/eller trang plass.

 

Spesifikasjoner

Lengde i mm 1620
Bredde i mm 701
Høyde i mm Min 572 - Maks 768
Egenvekt i kg 319
Løftekapasitet 1500
Hastighet km/t 0-6 km/t
Hjul Type Luftfylte hjul, 400mm

Tilbehør eller Lignende produkter

loader
Laster...