Bestillingsvare

Art. nr: ER6202936

Videoer:

Finansiering tilgjengelig!

Gjennom vår partner Siemens Financial Services tilbyr vi tilpassede leasingmuligheter for å optimalisere din investering.

Mer informasjon

ErgoMover Go

En sterk trekkvogn med elektrisk fremdrift og fast lasteflate(ikke hev/senkbar) til transport av tung last opp til 1500kg.

ErgoMover Go har en kraftig elmotor og 4-hjulsstyring. Trekkvognen er velegnet til kjøring på ujevt underlag, hvilket gjør den ideel til bruk på byggplasser.

FORSKJELLIGE MODELLER

ErgoMover Go fåes med forskjellige typer standard lasteflater, blant annet med oppklappbare strø så gods uten paller kan settes av med kranbil.

Andre muligheter er lastflater med surringsøyer som gjør den ideel til fastsurring av glasstativ, så glasspartier kan transporteres gjennom samle passasjer eller hvor plassen er trang.

UNIK BRUKERVENNLIGHET OG SIKKERHET

ErgoMover Go er utstyrt med et ergonomisk og brukervennlig betjeningshåndtak med innebyggede sikkerhetsfunksjoner som overholder selv de strengeste sikkerhetsnormer.

Dødmannsknappen sikrer brukeren mot klemfarer og vikkekontakten i det fjærbelastende håndtaket sikrer at vognen bremser så snart håndtaket slippes. I tillegg kommer ErgoMover Lift & Go med innebygget batterilader, to oppklappbare strøer, fire oppklappbare sidestøtter og holder til håndtaket når vognen ikke benyttes.

KAN OGSÅ LEVERES MED FJERNKONTROLL

ErgoMover Go fåes også som "Wireless" modell, uten trekkstang og betjeningshåndtak. Trekkvognen funksjoner betjenes i stedet nmed radiostyring eller kabelstyring alt etter hva brukeren ønsker å benytte. Denne modellen er særlig egnet for lang last og/eller trang plass.

Spesifikasjoner

Lengde i mm 1620
Bredde i mm 701
Høyde i mm 575
Egenvekt i kg 290
Lastekapasitet i kg 1500
Hastighet km/t 0-6 km/t
Hjul Type Luftfylte hjul, 400mm

Tilbehør eller Lignende produkter

loader
Laster...