Skyvetraller

Sorter etter sort-descending
block-with-desc

Skyvetraller fra Trallefabrikken – innovasjon i lager og transport!

Når det kommer til skyvetralle, er det viktig å finne en skyvetralle som passer nøyaktig til ditt bruk. Riktig skyvetralletralle kan øke effektiviteten og arbeidsgleden. Tenk derfor igjennom hvilke behov dere har før dere velger en skyvetralle.

 

Størrelsen – Skyvetrallen skal ikke bare passe til produktene du skal forflytte, men også passe til omgivelsene skyvetralltrallen skal brukes i. Passer den til å gå gjennom døråpninger, inn i heisen eller i trange korridorer? Hos oss kan du velge mellom flere størrelser.

 

Vekt - Hvor mye veier det du skal transportere? Skal du velge vår «standard»-skyvetralle som tåler inntil 500kg, eller vår «kraftige» skyvetralle som tåler inntil 1000kg

 

Underlag– Hvilket underlag skal skyvetrallen kjøres på? Inne på rent og slett gulv uten hindringer, eller på et ujevnt og krevende underlag med mye hindringer?

 

Ute på grus og stein? Eller i terreng på messe- eller konsertområder? Valget av hjul er avgjørende for din opplevelse av kvaliteten på skyvetrallen.

 

Hjul – Hjul med massiv gummibane brukes ved slett og jevnt underlag? Hjul med elastikk gummibane egner seg godt på ujevnt underlag og har god evne til å passere hindringer. En annen viktig egenskap er at elastikk gummibane reduserer støy og medvirker til et hyggeligere miljø. Luftgummihjul egner seg best når trallen skal brukes utendørs i terreng (gress og grus) Vi har et stort utvalg av hjul og kommer gjerne med råd – Skyvetrallen blir ikke bedre enn hjulene som er på den.

 

Vegger – Har du behov for sidevegger på skyvetrallen så godset ligger trygt ? Her har vi flere løsninger, med lave eller høye vegger, nedfellbare vegger, skyvetrallen kan utstyres med 1, 2 eller 3 ekstra vegger. Valget er ditt.

 

ESD - Skal skyvetrallene være antistatiske eller elektrisk ledende? Vi har et stort utvalg i mange størrelser og ulike varianter.

 

Sammenleggbar - Skal du ta med deg skyvetrallen i bilen? Eller vil du lagre den på et sted med begrenset plass? Vi har skyvetraller som er sammenleggbare.

 

Spesialløsninger – Vi leverer ofte kundetilpassede skyvetraller. Du kan få din egen størrelse, din egen farge, kort sagt slik du ønsker den. Vi ønsker å være med å bidra til at din arbeidsdag blir lettere og mer effektiv – og en tilpasset skyvetralle er ofte løsningen.

 

Hvis du fortsatt ikke er helt trygg på hva du skal velge, så ta kontakt med oss så skal vi sammen finne ut av det. Våre skyvetraller bygger på et modulsystem som gir oss mange muligheter, du kan bygge på med vegger eller hyller og du kan velge mellom mange typer og størrelser på hjul. Modulsystemet gjør også at de kan endres om ditt behov endrer seg.

 

Vi håper på å høre fra deg!